Szerző: Ady Krisztián

2005. május 18. 10:21

Menetrendszerűen megérkeztek az ATI májusi meghajtóprogramjai

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.5-es verziószámú, májusi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot és a 64 bites Windows XP operációs rendszerekhez készült meghajtóprogramot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.5-es verziószámú, májusi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot és a 64 bites Windows XP operációs rendszerekhez készült meghajtóprogramot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A 32 illetve 64 bites Windows XP, valamint Windows 2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogramok javítják a 3DMark2005 tesztprogram, a City of Heros, Freedom force VS The 3rd Reich, Imperial Glory Demo, Star Wars Knights of the Old Republic 2, Star Wars Knights of the old republic játékok alatt tapasztalt hibákat, illetve egyéb, főként Catalyst Control Centerrel kapcsolatos problémákat is megszüntetnek.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról