Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 22. 09:22

Think Xtra nyereményjáték

A Think Xtra multimédiás termékeinek hazai megjelenése alkalmából nyereményjátékot hirdet a HWSW olvasói részére. A nyereményjáték egy héten át, április 29-én éjfélig tart. Összesen három kérdésre kell helyesen válaszolnia annak, aki meg szeretné nyerni a fődíjat, egy Think Xtra Photo Viewer többfunkciós készüléket, illetve öt csomag Think Xtra írható DVD-lemezt. A díjakat a három kérdés mindegyikére helyes választ adók között sorsoljuk ki. A kérdések helyes megválaszolásához érdemes meglátogatni a Think Xtra magyar weboldalát .

A Think Xtra multimédiás termékeinek hazai megjelenése alkalmából nyereményjátékot hirdet a HWSW olvasói részére. A nyereményjáték egy héten át, április 29-én éjfélig tart. Összesen három kérdésre kell helyesen válaszolnia annak, aki meg szeretné nyerni a fődíjat, egy Think Xtra Photo Viewer többfunkciós készüléket, illetve öt csomag Think Xtra írható DVD-lemezt. A díjakat a három kérdés mindegyikére helyes választ adók között sorsoljuk ki. A kérdések helyes megválaszolásához érdemes meglátogatni a Think Xtra magyar weboldalát.

A nyereményjátékban való részvételhez csupán egy működő e-mail cím szükséges, a regisztáció után erre küldjük el a belépéshez szükséges jelszót. Egy kérdéssorra mindenki csak egyszer adhat le megfejtést, azonban ezt a játék bármely napján meg lehet tenni. A játékban mindenki csak egyszer regisztrálhatja magát. A játékban a HWSW és a Think Xtra dolgozói, illetve azok hozzátartozói nem vehetnek részt. A szabályok bárminemű megszegése azonnali és indoklás nélküli kizárást von maga után. A nyeremény személyesen kerül átadásra, s pénzre nem váltható.

Sok szerencsét!

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról