Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 19. 12:46

Nevet vált a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero

Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

[HWSW] Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

A márkaváltás költségeit -- a T-Mobile-hoz hasonlóan -- az anyacég finanszírozza majd, s szintén a mobilcég tavaly lezajlott névváltásához hasonlóan, most sem lesz publikus, hogy mennyibe kerül a névcsere. A régióban nem Magyarország az egyetlen, ahol a T betű terjeszkedik: a szlovákiai Eurotel tavaly vált teljesen a T-család tagjává, s idén veszi fel a T-Mobile nevet.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról