Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nevet vált a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero

Bodnár Ádám, 2005. április 19. 12:46
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

[HWSW] Május elejétől új néven, megújult arculattal jelentkezik a legnagyobb hazai internetszolgáltató, az Axelero Internet -- értesült lapunk. A Matávon keresztül a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó Axelero átveszi az anyacég márkáját, vagyis német mintára a T-Online nevet veszi fel, hasonlóan a Westelhez, amelyből tavaly lett T-Mobile.

A márkaváltás költségeit -- a T-Mobile-hoz hasonlóan -- az anyacég finanszírozza majd, s szintén a mobilcég tavaly lezajlott névváltásához hasonlóan, most sem lesz publikus, hogy mennyibe kerül a névcsere. A régióban nem Magyarország az egyetlen, ahol a T betű terjeszkedik: a szlovákiai Eurotel tavaly vált teljesen a T-család tagjává, s idén veszi fel a T-Mobile nevet.