:

Szerző: Ady Krisztián

2005. április 15. 09:43

Letölthető a legfrissebb hivatalos NVIDIA ForceWare meghajtóprogram-csomag

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az NVIDIA legújabb hivatalos, WHQL-minősítéssel rendelkező ForceWare meghajtóprogramja. Az új, 71.89-es verziószámot viselő változat szokásos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az NVIDIA legújabb hivatalos, WHQL-minősítéssel rendelkező ForceWare meghajtóprogramja. Az új, 71.89-es verziószámot viselő változat szokásos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz.

Az új, bármilyen NVIDIA videokártyához használható meghajtó főként az SLI-vel összekapcsolt videokártyákkal kapcsolatos hibajavításokat tartalmaz, valamint a Lock On — Modern Air Combat, Tiger Woods 2005, Chronicles of Riddick, World of Warcraft, Command and Conquer: Generals, Code Creatures Benchmark, Ground Control 2, Return of Wolfenstein: Enemy Territory, NHL 2005, Half-Life 2, Tron 2.0, Star Wars Republic Commando játékok alatt tapasztalt problémákat szünteti meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.