Szerző: Ady Krisztián

2005. április 15. 09:43

Letölthető a legfrissebb hivatalos NVIDIA ForceWare meghajtóprogram-csomag

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az NVIDIA legújabb hivatalos, WHQL-minősítéssel rendelkező ForceWare meghajtóprogramja. Az új, 71.89-es verziószámot viselő változat szokásos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az NVIDIA legújabb hivatalos, WHQL-minősítéssel rendelkező ForceWare meghajtóprogramja. Az új, 71.89-es verziószámot viselő változat szokásos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz.

Az új, bármilyen NVIDIA videokártyához használható meghajtó főként az SLI-vel összekapcsolt videokártyákkal kapcsolatos hibajavításokat tartalmaz, valamint a Lock On — Modern Air Combat, Tiger Woods 2005, Chronicles of Riddick, World of Warcraft, Command and Conquer: Generals, Code Creatures Benchmark, Ground Control 2, Return of Wolfenstein: Enemy Territory, NHL 2005, Half-Life 2, Tron 2.0, Star Wars Republic Commando játékok alatt tapasztalt problémákat szünteti meg.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról