Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Letölthetők az ATI legújabb, áprilisi meghajtóprogram-csomagjai

Ady Krisztián, 2005. április 08. 09:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.4-es verziószámú, áprilisi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.4-es verziószámú, áprilisi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogram javítja a 3DMark2001 tesztprogram, a Pacific Fighters, Sail Simulator 4, SolidWorks 2004, Splinter Cell, Star Wars Knights of the Old Republic játékok alatt tapasztalt gondokat, illetve kozmetikai hibákat, a CATALYST CONTROL CENTER vezérlőpult egyes hibáit is javítja.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.