Szerző: Ady Krisztián

2005. április 8. 09:40

Letölthetők az ATI legújabb, áprilisi meghajtóprogram-csomagjai

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.4-es verziószámú, áprilisi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.4-es verziószámú, áprilisi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogram javítja a 3DMark2001 tesztprogram, a Pacific Fighters, Sail Simulator 4, SolidWorks 2004, Splinter Cell, Star Wars Knights of the Old Republic játékok alatt tapasztalt gondokat, illetve kozmetikai hibákat, a CATALYST CONTROL CENTER vezérlőpult egyes hibáit is javítja.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról