:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 12:53

Megnyílt a Microsoft magyarországi terméktámogatási központja

Tegnap Demszky Gábor főpolgármester, Tarlós István, Óbuda polgármestere és Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter megnyitották a Microsoft Globális Technikai Terméktámogató Központját.

[HWSW] Tegnap Demszky Gábor főpolgármester, Tarlós István, Óbuda polgármestere és Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter megnyitották a Microsoft Globális Technikai Terméktámogató Központját.

A Microsoft Global Technical Support Center (GTSC) közép-kelet-európai részlege a tavalyi év folyamán jött létre és folyamatosan bővül, létszáma júliusra meghaladja az 50 főt. A budapesti központban dolgozó mérnökök feladata, hogy az Exchange, a Windows, az SQL, ISA és Biztalk szerverekhez, valamint a Microsoft fejlesztői eszközeihez biztosítsanak terméktámogatást.

"A hazai piacban rejlő lehetőségek és a magyar szakemberek világszerte elismert tudásába vetett bizalomnak köszönhető, hogy a Microsoft, Budapestet választotta a GTSC székhelyéül" -- hangsúlyozta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. Mivel a GTSC közép-kelet-európai részlegének szolgáltatásait különböző nemzetiségű ügyfelek veszik igénybe, így a problémák megoldása angol és német nyelven történik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.