Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 30. 10:27

Születésnapi nyereményjáték egy Pentium 4 processzorért

Az Intel Magyarország tizedik születésnapja alkalmából nyereményjátékot hirdet a HWSW olvasói részére. A nyereményjáték hét munkanapon át tart, minden nap három kérdésre kell helyesen válaszolni annak, aki meg szeretné nyerni a fődíjat, egy dobozos 3,4 GHz-es Pentium 4 550 processzort. A díjat a 21 kérdés mindegyikére helyes választ adók között sorsoljuk ki.

[HWSW] Az Intel Magyarország tizedik születésnapja alkalmából nyereményjátékot hirdet a HWSW olvasói részére. A nyereményjáték hét munkanapon át tart, minden nap három kérdésre kell helyesen válaszolni annak, aki meg szeretné nyerni a fődíjat, egy dobozos 3,4 GHz-es Pentium 4 550 processzort. A díjat a 21 kérdés mindegyikére helyes választ adók között sorsoljuk ki.

A részvételhez csupán egy működő e-mail cím szükséges, erre küldjük el a belépéshez szükséges jelszót. Egy kérdéssorra mindenki csak egyszer adhat le megfejtést, azonban ezt a játék bármely napján, visszamenőleg is meg lehet tenni. A játékban mindenki csak egyszer regisztrálhatja magát. A játékban a HWSW és az Intel dolgozói, illetve azok hozzátartozói nem vehetnek részt. A szabályok bárminemű megszegése azonnali és indoklás nélküli kizárást von maga után. A nyeremény személyesen kerül átadásra, s pénzre nem váltható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról