:

Szerző: Ady Krisztián

2005. március 21. 10:11

Újabb digitális fényképezőgéppel bővült a hazai ImpressCam termékcsalád

Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

[HWSW] Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

A belépő szintű, elsősorban automata üzemmódra készült, igen könnyen kezelhető digitális fényképezőgépen sok paraméter kézzel is állítható, ilyenek az érzékenység, a képélesség, a fénymérési módszer. Lehetőségünk van az expozíció korrekció, a képtömörítés mértékének, valamint a fehéregyensúly állítására is.

A kedvező áron, bruttó 31 990 Ft-os áron megvásárolható fényképezőgép különlegessége az autófókusz segédfény, a sorozatfelvételek készítésének lehetősége, valamint a jó fényerejű, széles látószögű optika, melyek nem jellemzőek a hasonló kategóriájú készülékekre.

A gyárt(at)ó és forgalmazó honlapján a készülékkel készült tesztfotók is megtekinthetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.