Szerző: Ady Krisztián

2005. március 21. 10:11

Újabb digitális fényképezőgéppel bővült a hazai ImpressCam termékcsalád

Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

[HWSW] Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

A belépő szintű, elsősorban automata üzemmódra készült, igen könnyen kezelhető digitális fényképezőgépen sok paraméter kézzel is állítható, ilyenek az érzékenység, a képélesség, a fénymérési módszer. Lehetőségünk van az expozíció korrekció, a képtömörítés mértékének, valamint a fehéregyensúly állítására is.

A kedvező áron, bruttó 31 990 Ft-os áron megvásárolható fényképezőgép különlegessége az autófókusz segédfény, a sorozatfelvételek készítésének lehetősége, valamint a jó fényerejű, széles látószögű optika, melyek nem jellemzőek a hasonló kategóriájú készülékekre.

A gyárt(at)ó és forgalmazó honlapján a készülékkel készült tesztfotók is megtekinthetők.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 20. 06:20

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.