Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Új meghajtóprogramok GeForce és Radeon chipes videokártyákhoz

Bodnár Ádám, 2005. március 11. 15:44
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Tegnap az ATI Technologies, ma az NVIDIA adott ki teljesen új meghajtóprogramot grafikus chipjeihez. Az ATI Catalyst 5.3 legfontosabb újdonsága, hogy a felhasználó számára lehetővé teszi a videochip és a videomemória túlhajtását, ezzel további értékes teljesítményt téve elérhetővé azok számára, akik nem riadnak vissza egy kis bütyköléstől sem. Az ATI azonban korlátozza az Overdrive 4 segítségével elérhető órajeleket, így a felhasználók nem tudják kártyájukat a termékkínálat következő tagjává alakítani, például egy X850 Prót nem lehet az X850XT sebességére gyorsítani.

hirdetés
[HWSW] Tegnap az ATI Technologies, ma az NVIDIA adott ki teljesen új meghajtóprogramot grafikus chipjeihez. Az ATI Catalyst 5.3 legfontosabb újdonsága, hogy a felhasználó számára lehetővé teszi a videochip és a videomemória túlhajtását, ezzel további értékes teljesítményt téve elérhetővé azok számára, akik nem riadnak vissza egy kis bütyköléstől sem. Az ATI azonban korlátozza az "Overdrive 4" segítségével elérhető órajeleket, így a felhasználók nem tudják kártyájukat a termékkínálat következő tagjává alakítani, például egy X850 Prót nem lehet az X850XT sebességére gyorsítani.

A ma megjelent NVIDIA ForceWare 70 (71.84) az SLI-támogatáson kívül nem hoz semmilyen jelentős újdonságot, a vállalattól származó információk szerint a driver elsősorban hibajavításokat, optimalizációkat tartalmaz. Mindkét meghajtóprogram elérhető a HWSW szerverén.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!