Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Március 31-ig early bird áron jelentkezhetsz 10 alkalmas, 30 órás online Angular és DevOps képzéseinkre!

Már SMS-sel is lottózhatnak a T-Mobile ügyfelei

Ady Krisztián, 2005. március 09. 14:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Mobile és a Szerencsejáték Rt. sajtótájékoztatón jelentette be, hogy útjára indították közös mobil fogadási szolgáltatásukat. A Mobil lottó segítségével több mint négymillió T-Mobile-os SMS-ben játszhat, szöveges üzenetben megvásárolhatja szelvényét a gépi ötös-, hatos-, skandináv lottó, kenó, totó és góltotó játékokra. Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető.

[HWSW] A T-Mobile és a Szerencsejáték Rt. sajtótájékoztatón jelentette be, hogy útjára indították közös mobil fogadási szolgáltatásukat. A Mobil lottó segítségével több mint négymillió T-Mobile-os SMS-ben játszhat, szöveges üzenetben megvásárolhatja szelvényét a gépi ötös-, hatos-, skandináv lottó, kenó, totó és góltotó játékokra. Az új szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy meghatározott összegig bármikor, szerződéskötés vagy külön adminisztráció nélkül igénybe vehető.

A T-Mobile előfizetők játékuk árát utólag számlájukkal, a Domino kártyások pedig előre feltöltött m-com egyenlegükkel egyenlíthetik ki. Alkalmanként legfeljebb 3000 forint értékű játék, illetve fogadás esetén ehhez vásárlási kód, előzetes regisztráció sem szükséges.

A mobil fogadás rendkívül egyszerű: az egy játékmezős, egyhetes ötös lottó játékhoz csak az L5 kódot kell szóköz nélkül SMS-ben elküldeni a +36-30-344-4477-es alapdíjas telefonszámra. Ezt követően a T-Mobile válaszüzenetében összefoglalja a fogadás fontosabb információit, amelyeket, ha a játékos szintén SMS-ben megerősít, megtörténik a vásárlás.

A játék érvényességét a Szerencsejáték Rt. fogadási azonosítót és a virtuális szelvény számát is tartalmazó SMS-e igazolja. A Mobil lottó további előnye, hogy nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén a játékos SMS-üzenetet kap nyereményéről. A bankszámlaszám -- szintén SMS-ben történő -- megadását követően pedig a 100 ezer forint alatti, úgynevezett kisnyeremények átutalása automatikusan megtörténik.

A Mobil lottó és a hagyományos úton feladott játékok ára megegyezik, többletköltséget csupán a játékot indító és jóváhagyó két SMS-üzenet jelenthet. Az egyes játékoknál használható kódokat az alábbi táblázatban tüntettük fel.

1 hetes játék
5 hetes játék
Normál
Kombinációs
Normál
Kombinációs
Ötöslottó
L5
K5
L55
K55
Hatoslottó
L6
K6
L65
K65
Skandináv lottó
LS
LS5
Kenó
KN
KK
Totó
TO
TK
Góltotó
GT

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Április közepén 10 alkalmas, 30 órás online képzésekkel jelentkezünk, Modern front-end fejlesztés Angular alapokon és DevOps alapok: stabil szoftverfejlesztés és üzemeltetés a felhőben címmel.