Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 24. 14:24

Kutatás-fejlesztési központot nyit hazánkban az SAP

Mai bejelentése szerint az SAP AG kutatás-fejlesztési központot hoz létre Magyarországon. A 2005 májusában 50 fős szoftverfejlesztői gárdával induló SAP Labs Hungary dolgozóinak száma 2006 végére el fogja érni a háromszázat. Hazánkban az SAP ellátásilánc-kezelő alkalmazásait fejleszik majd, a szakmai munkát Albrecht Diener, az SAP AG alelnöke és Supply Chain Development szervezetének vezetője fogja irányítani. A központ ügyvezető igazgatója Laure Le Bars lesz.

[HWSW] Mai bejelentése szerint az SAP AG kutatás-fejlesztési központot hoz létre Magyarországon. A 2005 májusában 50 fős szoftverfejlesztői gárdával induló SAP Labs Hungary dolgozóinak száma 2006 végére el fogja érni a háromszázat. Hazánkban az SAP ellátásilánc-kezelő alkalmazásait fejleszik majd, a szakmai munkát Albrecht Diener, az SAP AG alelnöke és Supply Chain Development szervezetének vezetője fogja irányítani. A központ ügyvezető igazgatója Laure Le Bars lesz.

A magyarországi SAP Labs lesz a negyedik európai kutatás-fejlesztési központja a cégnek. "Átfogó értékelési folyamatot követően választottuk új központunk helyszínéül Magyarországot. Az üzleti folyamatok és technológiák terén felhalmozott óriási helyi szakértelem és a stabil infrastrukturális háttér egyértelművé tette a választásunkat" -- mondta a bejelentés kapcsán Claus Heinrich, az SAP AG igazgatótanácsának tagja.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról