Szerző: Budai Péter

2005. február 18. 11:29

Áprilisban érkezik az új Longhorn-előzetes

[Neowin/Microsoft Watch] A Microsoft a napokban jelentette be, hogy következő generációs operációs rendszerének, a Longhornnak az áprilisi WinHEC rendezvényen újabb fejlesztői előzetese jelenik meg, valamint várhatóan a Designed for Windows programról is friss információk birtokába juthatnak az érdeklődők.

[Neowin/Microsoft Watch] A Microsoft a napokban jelentette be, hogy következő generációs operációs rendszerének, a Longhornnak az áprilisi WinHEC rendezvényen újabb fejlesztői előzetese jelenik meg, valamint várhatóan a "Designed for Windows" programról is friss információk birtokába juthatnak az érdeklődők.

A Windows Hardware Engineering Conference április 25. és 28. között kerül megrendezésre. Jelenleg az a legvalószínűbb, hogy az M9 (a kilencedik mérföldkő utáni állapot) változata kerül kiadásra a rendezvényen, mivel a béta 1 addig szinte biztosan nem készül el. Az első publikus béta változat a nyárra várható.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról