Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 14. 14:21

Az EA többségi részesedést szerezhet a Ubisoftban

[HWSW] Az Electronic Arts nemrégiben megvásárolta a Ubisoft részvényeinek közel 20 százalékát, most pedig a francia kiadó további részeinek bekebelezését, esetlegesen a többségi tulajdonszerzést fontolgatja. Már most is az EA a Ubisoft legnagyobb részvényese, a vállalat azonban láthatóan nem elégszik meg ennyivel: a legújabb hírek szerint további befolyásra szeretne szert tenni újabb részvények megvásárlása révén, illetve jelöltet delegálna a vállalat igazgatótanácsába is.

A Ubisoft kijelentette, hogy továbbra is független kíván maradni, és ellenségesnek minősítette az EA lépését. Mindazonáltal a francia cég sokat profitált az amerikai kiadó megjelenéséből, ugyanis az EA bevásárlása után a Ubisoft-papírok árfolyama 80 százalékkal emelkedett.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.