Szerző: Bodnár Ádám

2005. február 11. 09:31

A T-Mobile már teszteli hazai 3G hálózatát

[HWSW] A T-Mobile Magyarország Rt. a harmadik generációs mobilszolgáltatás elindítására felkészülve első lépésként üzembe helyezte alaphálózatát, amelyen a szolgáltatásokat és a bevezetendő készülékeket teszteli. A vállalat várakozásai szerint az éles, kereskedelmi üzem a sikeres tesztelést követően még az idén elindul.

A piacvezető mobilszolgáltató a rendszerszállító, az Ericsson Magyarország kiválasztását, majd a szerződés megkötését követően néhány héttel Budapesten üzembe helyezte harmadik generációs alaphálózatát. Ezzel a lépéssel megkezdődhetett az év végére legalább Budapest belvárosára kiterjedő kereskedelmi 3G szolgáltatás elindításához szükséges tesztüzem. A T-Mobile 3G rendszeren elsőként a videotelefonálás, a szélessávú internetszolgáltatás és a videoletöltés tesztüzeme zajlik.

A T-Mobile 3G alaphálózat meghatározott ütemezés szerint folyamatosan további cellákkal bővül. A területi lefedettség kiterjesztésével párhuzamosan a kapacitás és az elérhető alkalmazások száma is növekedni fog.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról