Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Júniusra csúszik a Firefox webböngésző következő verziójának megjelenése

Ady Krisztián, 2005. január 31. 16:24
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Máris negatív hírek láttak napvilágot a Firefox böngésző fejlesztésével kapcsolatosan: bár a Google által leszerződtetett vezető fejlesztő, Ben Goodger cáfolta azt, hogy alkalmazása bármiben is érintené a Mozilla projektben betöltött szerepét, blogján keresztül azt közölte, hogy a webböngésző következő, 1.1-es változata márciusban nem jelenhet meg.

A Firefox következő verziója, az 1.1-es változat eredetileg márciusban jelent volna meg, de a fő programozó szerint még "számos dolgot kell megvalósítani". Ennek megfelelően a javított útiterv szerint a webböngésző legkorábban júniusban jelenhet meg, azt pedig pontosan most sem lehet tudni, hogy körülbelül mikor várható az első alfaváltozat megjelenése.

Az első kipróbálható alfaváltozatot béták és RC-változatok megjelenése követi majd viszonylag gyorsan. Az Firefox új verziójában nemcsak hibajavítások és kompatibilitási javítások lesznek megtalálhatók, hanem új szolgáltatások is, többek között a böngésző képes lesz a bezárásakor elmentett állapotot visszatölteni, így onnan folytathatjuk egy weboldal olvasását, ahol abbahagytuk.