:

Szerző: Ady Krisztián

2004. december 23. 12:49

Oltári nők a DVDcenter új számaiban

Megemelt oldalszámmal és különleges karácsonyi kiadással kedveskedik a DVDcenter magazin a házimozi szerelmeseinek: a december-januári lap mellett egy karácsonyi szám is felkerült mától az újságárusok polcaira. A csökkentett árú magazin mellől természetesen most sem maradhat el a kiváló filmmelléklet.

Az összevont szám mellé az Oltári nő című Julia Roberts - Richard Gere vígjátékot, valamint egy bónusz "Szerengeti Park" IMAX természetfilmet kapunk, míg a különszámok mellett véletlenszerűen az Álmatlanság című Al Pacino - Robin Williams thrillert, a Mi kell a nőnek című Mel Gibson vígjátékot, valamint a Sztárom a párom című Julia Roberts - Hugh Grant romantikus filmet találhatjuk meg.

A lapban idei év slágertermékének számító komplett házimozi rendszerek három árkategóriában vizsgáztak, miközben azt is megvizsgálták, hogy valóban képesek-e egy hatcsatornás hangrendszer helyettesítésére a magukról ezt állító fejhallgatók. A legnagyobb újdonság pedig kétségkívül a Sony HS50 projektora, amely hamarosan kereskedelmi forgalomban is megjelenik hazánkban, aktív íriszével egészen új szintre helyezve az LCD-vetítés lehetőségeit.

A különszámban néhány nagy választékot kínáló üzlet végiglátogatásával felmérték a fővárosban elérhető lemezkínálatot, próbára téve az eladók hozzáértését és türelmét. A lemezbemutatók között az ajándékozásért kiáltó díszdobozok mellett a családi mozikat sorra vevő, valamint ezt a stílust nem kedvelők számára mentőövet jelentő sci-fi összeállítás segít a legfrissebb lemezek között megtalálni az igazit.


2004. december - 2005. január és a karácsonyi különszám

A szerkesztők arról sem feledkeztek meg, hogy a karácsony elsősorban mégsem a fogyasztói társadalom őrülete, illetve a kereszténység legfontosabb ünnepéből lett azzá, ami. Jézus születésének és életének néha sajátos szemszögű filmes feldolgozása -- melyek ráadásul a közelmúlban és közeljövőben jelennek meg -- sem maradhattak ki különszámból.

Az aktuális számban olvasható egy Cseh Annamáriával készült interjú, melyben az ünnep helyett a sztármodell első filmjének, A fény ösvényeinek 2005-ös bemutatója kapcsán a forgatásról, a színészetről, és a modellvilág filmbeli ábrázolásáról beszélgettek. A bennfenteseket nem fogja meglepni, hogy -- bár erősen a háttérbe húzódva, de részt vett a beszélgetésben Kovács Lajos is, aki nemcsak filmben játszik fontos szerepet, de a forgatás óta Annamária életében is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.