Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Két és félszeresére növekedett a Red Hat nyeresége

Bodnár Ádám, 2004. december 23. 10:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[HWSW] A Red Hat szerdán 155 százalékkal emelkedő negyedéves nyereségről számolt be, ahogy növekedett a vállalat előfizetéses konstrukcióját választó ügyfelek száma. A november 30-án véget ért negyedévben a linuxos cég 50,9 millió dolláros forgalom mellettt 10,8 millió dollár nyereséget ért el. A Red Hat eredményei megfeleltek az elemzők várakozásainak.

A november 30-án véget ért időszakban a Red Hat 132 ezer Red Hat Enterprise Linux előfizetést értékesített, Matthew Szulik, a cég elnök-vezérigazgatója mégis elégedetlen, ugyanis többre számított. Szulik elmondta, hogy vállalata nem ad árkedvezményeket csak azért, hogy egy megállapodás még a pénzügyi év vége előtt lezáruljon.

A Red Hat által kiérdemelt, de még be nem folyt bevétel a negyedév során 121,4 millió dollár volt, ami a megelőző negyedévhez képest 22 százalékos, éves szinten pedig 170 százalékos növekedés. Ez a bevétel azokat az előfizetési díjakat jelenti, amelyek megfizetésére az ügyfelek elkötelezték magukat, azonban még nem esedékesek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.