Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 23. 10:18

A Matáv megvásárolná a montenegrói távközlési társaságot

[HWSW] A montenegrói távközlési társaság, a Telekom Crne Gore (Telekom CG) teljes körű átvilágítását követően a Matáv tegnap kötelező érvényű ajánlatot nyújtott be a vállalat részvényeinek megvásárlására kiírt nyilvános pályázaton a Montenegrói Gazdasági Újjáépítés és Külföldi Tőkebefektetések Ügynökségéhez.

A Matáv azon szándéka, hogy megvásárolja a Telekom CG részvényeit, összhangban áll azon stratégiai célkitűzésével, mely szerint elsősorban értékteremtő akvizíciók által kíván növekedést elérni. A Telekom CG megfelel az akvizíciós stratégia részeként meghatározott kiválasztási kritériumoknak.

A pályázat szabályainak és a Matáv titoktartási nyilatkozatának értelmében a vállalatra vonatkozó további információk, valamint az ajánlat részletei bizalmasan kezelendők, és csak a montenegrói kormány döntését követően hozhatók nyilvánosságra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.