:

Szerző: Ady Krisztián

2004. december 20. 13:00

McAfee helyett Trend Micro vírusvédelem őrködik mától a hotmailes e-mail címek felett

[HWSW, News.com] A Trend Micro bejelentette, hogy a Microsofttal kötött megállapodás értelmében mától a vállalat vírusvédelmi és vírusirtó megoldásait használja az MSN Hotmail webes e-mail szolgáltatás 187 millió postafiókjához. A Microsoft korábban a McAfee szoftvereit használta az ingyenes vírusvédelem biztosítására.

Phil Holden, a Microsoft MSN kommunikációs szolgáltatásokért felelős igazgatója szerint a Microsoft arra koncentrál, hogy folyamatosan biztonságossá tegye az ingyenes szolgáltatást használó ügyfelek internethasználatát. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája a legújabb vírusok, trójai programok és férgek csatolt fájlokban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek védelmét.

Martin Hoffman, a Ninemsn vezérigazgatója szerint -- a Ninemsn működteti a Hotmail ausztráliai szervereit, a vállalatban 50 százalékos részesedéssel a Microsoft is jelen van -- a Trend Micro termékei "komolyabb, mélyebb vírusvédelmet" nyújtanak, s ez állhat a partnerváltás hátterében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.