Szerző: Ady Krisztián

2004. december 20. 13:00:05

McAfee helyett Trend Micro vírusvédelem őrködik mától a hotmailes e-mail címek felett

[HWSW, News.com] A Trend Micro bejelentette, hogy a Microsofttal kötött megállapodás értelmében mától a vállalat vírusvédelmi és vírusirtó megoldásait használja az MSN Hotmail webes e-mail szolgáltatás 187 millió postafiókjához. A Microsoft korábban a McAfee szoftvereit használta az ingyenes vírusvédelem biztosítására.

Phil Holden, a Microsoft MSN kommunikációs szolgáltatásokért felelős igazgatója szerint a Microsoft arra koncentrál, hogy folyamatosan biztonságossá tegye az ingyenes szolgáltatást használó ügyfelek internethasználatát. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája a legújabb vírusok, trójai programok és férgek csatolt fájlokban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek védelmét.

Martin Hoffman, a Ninemsn vezérigazgatója szerint -- a Ninemsn működteti a Hotmail ausztráliai szervereit, a vállalatban 50 százalékos részesedéssel a Microsoft is jelen van -- a Trend Micro termékei "komolyabb, mélyebb vírusvédelmet" nyújtanak, s ez állhat a partnerváltás hátterében.

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak!

a címlapról