Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 20. 10:40

Már 200 ezer ADSL-előfizetővel rendelkezik a Matáv

[HWSW] A mai napon a Matáv munkatársai bekötötték a kétszázezredik ADSL-előfizető hozzáférését is, ezzel a vállalat teljesítette, sőt év végéig meg is haladja a 2004. évi terveit. Straub Elek, a Matáv Csoport elnök-vezérigazgatója szerint a vállalat jó eséllyel teljesítheti azt a vállalását, hogy 2006 végére négyszázezer ADSL-előfizető legyen az országban.

A Matáv 2004-ben megkettőzte az ADSL-lel ellátott települések számát, így jelenleg 350 településre jut el a szolgáltatás, és az év végéig további 25 település bekapcsolása várható. A Matáv szolgáltatási területén az internet-felhasználók közül már minden harmadik ADSL-en keresztül éri el a világhálót, s az új lakossági ügyfelek közül egyre többen választják elsőként az ADSL-t az internet eléréséhez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról