Szerző: Ady Krisztián

2004. december 16. 14:34

Hi-Fi külsőt kölcsönöznek a PC-nek a D.Vine fekvő házak

[Digit-Life] Mi más példázhatná jobban a szórakoztatóelektronika és a számítógépek folyamatos konvergálódását, mint olyan HTPC (Home Theatre PC, házimozi PC) házak megjelenése, melyek egyértelműen HiFi-komponens külsőt kölcsönöznek a nappaliban elhelyezett multimédiás PC-nek. A japánban hamarosan piacra kerülő D.Vine-sorozatú PC-házak minden HTPC-s igényt kielégítenek.

Az acél és alumínium alkatrészekből összeállított, fekete színben is elérhető házak előlapi panelja 8 mm vékony. A PC-házak szellőzését két rendkívül halk, csupán 16 dB zajt generáló 60 mm-es ventilátor biztosítja. A csomagban egy 300 vagy 350 W-os csendes tápegység is megtalálható.

A ház előlapjára egy LCD panelt szereltek, mely a mellékelt meghajtóprogram segítségével szabadon programozható, és számtalan hasznos információt jeleníthet meg a PC állapotáról, az e-mailekről, az éppen lejátszott videókról vagy dalokról.

A különleges házakért különleges összeget is kell fizetni, kiépítéstől függően 300-320 dollárba, azaz több mint 60 ezer forintba kerülnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról