Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Ingyenes ünnepi telefonhívások a UPC és a Monortel előfizetőinek is

Ady Krisztián, 2004. december 16. 11:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[HWSW] A TELE2 mellett a UPC és a Monortel is bejelentette, hogy a telekommunikációs vállalatok előfizetőinek szenteste, valamint szilveszter napján ingyenes telefonhívásokat biztosítanak. Míg a TELE2 december 25-ét és január elsejét tette ingyenessé, a két szolgáltató december 24-ét és 31-ét nyilvánította kedvezményes nappá.

Bár a TELE2 a belföldi hívásokat is ingyenessé tette, a UPC és a Monortel az adott körzeten belüli hívásokra hirdette meg akcióját, a belföldi távolsági hívásokra a kezdvezmény nem vonatkozik. Ezeken a napokon a telefontársaságok 0-tól 24 óráig sem kapcsolási, sem percdíjat nem számítanak fel egyéni előfizetőinek.

A UPC kábeltelevíziós hálózatán keresztül nyújtott telefonszolgáltatásával 24-én és 31-én ingyenesen telefonálhatunk Budapest egész területére, a UPC saját hálózatán kívülre is.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.