Szerző: Ady Krisztián

2004. december 16. 11:08

Ingyenes ünnepi telefonhívások a UPC és a Monortel előfizetőinek is

[HWSW] A TELE2 mellett a UPC és a Monortel is bejelentette, hogy a telekommunikációs vállalatok előfizetőinek szenteste, valamint szilveszter napján ingyenes telefonhívásokat biztosítanak. Míg a TELE2 december 25-ét és január elsejét tette ingyenessé, a két szolgáltató december 24-ét és 31-ét nyilvánította kedvezményes nappá.

Bár a TELE2 a belföldi hívásokat is ingyenessé tette, a UPC és a Monortel az adott körzeten belüli hívásokra hirdette meg akcióját, a belföldi távolsági hívásokra a kezdvezmény nem vonatkozik. Ezeken a napokon a telefontársaságok 0-tól 24 óráig sem kapcsolási, sem percdíjat nem számítanak fel egyéni előfizetőinek.

A UPC kábeltelevíziós hálózatán keresztül nyújtott telefonszolgáltatásával 24-én és 31-én ingyenesen telefonálhatunk Budapest egész területére, a UPC saját hálózatán kívülre is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról