Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 16. 15:08

Közel másfél milliárd forintos forgalmat bonyolított múlt héten a Sulinet

[HWSW] Az Oktatási Minisztériumtól származó adatok szerint a múlt héten 1,39 milliárd forintos forgalmat bonyolított a Sulinet Expressz program, amelynek keretén belül adókedvezménnyel lehet számítógépeket, alkatrészeket vásárolni. A decemberi forgalom már most felülmúlta a novemberit, noha még csak két hét telt el az év utolsó a hónapjából.

Az ünnepek közeledtével megjött a vásárlási kedv: októberről novemberre megduplázódott a forgalom, az eddigi adatok szerint decemberben pedig újabb duplázásra van kilátás, a forgalom így elérheti a 4,5 milliárd forintot is. Egy nagy budapesti számítástechnikai áruházláncnál érdeklődésünkre elmondták, a vevők a kedvezménnyel megvásárolható termékek közül leginkább a felső középkategóriás grafikus kártyákat, a TFT-monitorokat, a merevlemezeket és a DVD-írókat keresik.

A Sulinet Expressz program által biztosított adókedvezményt a HWSW hivatalos online áruházában, a Gépboltban is igénybe lehet venni. Mód van arra is, hogy a Gépbolt valós idejű raktárrendszere egy szűrő segítségével csak a sulinetes termékeket listázza ki, sőt akár a konfigurátorok (Gépösszerakó és Gépvarázsló) használatakor is lehetséges ennek a szűrőnek a bekapcsolása, így komplett sulinetes konfigurációk is építhetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról