Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 14. 10:59

Két gigabájt e-mail tárhely a Microsofttól

[News.com] A Microsoft megkezdte a belső tesztelését egy új előfizetéses szolgáltatásnak, amelynek keretén belül bárki hasznáhatja az Outlook levelezőt és naptárprogramot, valamint 2 gigabájt tárhelyet kap a Microsoft szerverén. A Microsoft Office Outlook Live segítségével havidíjért cserébe a felhasználók az Outlook programot is használhatják a Hotmail szolgáltatásban regisztrált postafiókjuk kezelésére, és akár 20 megabájtos csatolt fájlokat is küldhetnek.

A Microsoft szóvivője elmondta, hogy az Outlook Live belső tesztelése a múlt héten kezdődött, és várhatóan a jövő év elején indul el az éles üzem. Egyelőre nem tudni, hogy a szolgáltatás mennyibe fog kerülni. A cég az MSN Premium csomagra előfizetőknek jelenleg is kínál hasonló szolgáltatást, havi 10 dolláros (~2 ezer forintos) áron. Az Outlook Connector azonban nem tartalmazza magát az Outlook szoftvert, míg az Outlook Live-nak része a program.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról