:

Szerző: Ady Krisztián

2004. december 14. 09:37

Letölthető az ATI legújabb, 4.12-es Catalyst meghajtóprogram-csomagja

Megjelent, és helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomag legújabb, 4.12-es verziója. Szerverünkön a Catalyst Control Center nélküli, 22,1 megabájtos csomagot tettük elérhetővé.

A Windows XP/2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogram javítja a Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Doom 3, Everquest, Medal of Honor: Pacific Assault, Tron 2.0, Star Wars Knights of the Old Republic játékok alatt tapasztalható problémákat, valamint számos egyéb funkciót érintő javítást is tartalmaz, ezért telepítése feltétlenül ajánlott.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.