Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 08. 16:31:17

Kifutó HP termékek jelentős árengedménnyel

Európa első, HP termékeket forgalmazó outletjét nyitja meg a mai napon a HP Magyarország egyik kiemelt értékesítési partnere a törökbálinti GL OUTLET-ben. Az üzletben minimum 20, és átlagosan 30 százalékkal olcsóbban juthatnak újra forgalmazott HP termékekhez a vásárlók. Az üzletben induláskor elsősorban személyi számítógépes eszközök, azaz notebookok, asztali számítógépek és monitorok lesznek megtalálhatók. A HP tervei szerint a kínálat a jövőben bővülni fog kéziszámítógépekkel és nyomtatási eszközökkel.

[HWSW] Európa első, HP termékeket forgalmazó outletjét nyitja meg a mai napon a HP Magyarország egyik kiemelt értékesítési partnere a törökbálinti GL OUTLET-ben. Az üzletben minimum 20, és átlagosan 30 százalékkal olcsóbban juthatnak újra forgalmazott HP termékekhez a vásárlók. Az üzletben induláskor elsősorban személyi számítógépes eszközök, azaz notebookok, asztali számítógépek és monitorok lesznek megtalálhatók. A HP tervei szerint a kínálat a jövőben bővülni fog kéziszámítógépekkel és nyomtatási eszközökkel.

Mivel a HP negyedévente újít termékskáláján, a forgalmazók és a nagyobb kereskedelmi hálózatok raktárában jelentős mennyiségű készlet marad a régebbi eszközökből, melyeket a cég újraforgalmazott termékekként kíván értékesíteni. Az outlet centerek számára jó lehetőség a HP termékek jelenléte, hiszen a cég az újraforgalmazott eszközökből csak Európában 100 millió euró értékű forgalmat bonyolít.

Az üzletben háromféle termékkategóriából választhatnak a vevők. Az "arany" kategóriás HP termékek túlraktározásból származnak, eredeti bontatlan csomagolásban kerülnek forgalomba és teljes gyári garancia jár hozzájuk. Az "ezüst" kategóriás termékek korábban bemutatódarabok voltak, csomagolásuk ugyan bontott, de ezekre is teljes gyári garancia érvényes. A legnagyobb kedvezménnyel a "bronz" kategóriás termékek kaphatók, amelyek "a HP szerviztechnikusai által bevizsgált és újraforgalmazásra felkészített" darabok. Ezekre a termékekre 1-3 hónap garanciát vállalnak.

A HP magyarországi leányvállalata az első, amely támogatja az újraforgalmazott termékek outlet formában történő értékesítését. A HP értékesítési részlege az árakat minden esetben úgy kalkulálja, hogy az általa kínált újraforgalmazott termékek ne csak más márkákkal, hanem a "névtelen" márkák eszközeivel is felvegyék a versenyt az ár tekintetében.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 17:35

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.