Szerző: Ady Krisztián

2004. december 9. 13:10

Karácsonyi ajándékötlet: kapható a legendás Razer legújabb egere

Nem tudjuk mit vegyünk karácsonyra állandóan gép előtt görnyedő csemeténknek vagy UT2004-fanatikus testvérkénknek? Ennek az ajándéknak biztosan örülne: már hazánkban is kapható lett a Terratec által újra feltámasztott, legendás, a hardcore játékosok között már kultikusként kezelt Razer legújabb egere.

[HWSW] Nem tudjuk mit vegyünk karácsonyra állandóan gép előtt görnyedő csemeténknek vagy UT2004-fanatikus testvérkénknek? Ennek az ajándéknak biztosan örülne: már hazánkban is kapható lett a Terratec által újra feltámasztott, legendás, a hardcore játékosok között már kultikusként kezelt Razer legújabb egere.

A működés közben vörösen izzó DiamondBack Magma gyors, pontos, precíz, egyszóval minden, melyre egy játékosnak szüksége van. Az egér 8 vagy 12 bit helyett 16 bites adatbusszal dolgozik, optikai érzékelőjének felbontása pedig 1600 pontocska hüvelykenként. Az ergonómiailag tökéletesnek nevezhető rágcsálón hét szabadon programozható gomb található.

A hagyományosan vezetékes egér súlyát nem nehezítik elemek vagy akkumulátorok, ezért 90 grammos tömegének mozgatása hosszú LAN-partik alkalmával sem lehet fárasztó. A Razer új egerét a Pixel Multimédia kínálja 11900 Ft +áfás áron a hardcore játékosoknak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról