:

Szerző: Ady Krisztián

2004. december 6. 14:59

Mobilvírusok és SMS-ben érkező kéretlen levelek ellen véd a Trend Micro legújabb alkalmazása

Az F-Secure és a McAfee vírusvédelmi rendszereket fejlesztő cégek lépését követően a Trend Micro is bejelentette legújabb védelmi termékét, a Trend Micro Mobile Security elérhetőségét. A Trend Micro új alkalmazása vírusvédelmi és SMS-spamszűrő szolgáltatásokat kínál a windowos okostelefonokhoz és kéziszámítógépekhez.

[HWSW] Az F-Secure és a McAfee vírusvédelmi rendszereket fejlesztő cégek lépését követően a Trend Micro is bejelentette legújabb védelmi termékét, a Trend Micro Mobile Security elérhetőségét. A Trend Micro új alkalmazása vírusvédelmi és SMS-spamszűrő szolgáltatásokat kínál a windowos okostelefonokhoz és kéziszámítógépekhez.

Az ünnepek közeledtével sokan vásárolnak vagy kapnak ajándékba új kéziszámítógépet, ezért a Trend Micro ügyfeleinek karácsonyi ajándékként 2005. júniusáig ingyenesen biztosítja a Trend Micro Mobile Security termék első verzióját.

A Trend Micro Mobile Security kompatibilis a legnépszerűbb Windows Mobile operációs rendszert futtató okostelefonokkal, például a Motorola MPx220, az O2 XPhone, a Sagem myS-7 és az Orange SPV e200 készülékekkel is.

"Sok ember írta fel az ilyen technikai szerkentyűket, windowos mobiltelefonokat és kéziszámítógépeket a karácsonyi kívánságlistára. Amint az ilyen eszközök felhasználói bázisa növekszik, maguk az eszközök egyre vonzóbb célpontot jelentenek a vírusíróknak" -- nyilatkozta Raimund Genes, a Trend Micro európai tevékenységért felelős alelnöke.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.