:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 6. 12:19

Drogterjesztőt alakíthatunk a magyar fejlesztésű Dealer játékban

A magyar Nagual Pictures által fejlesztett Dealer című játék menete -- autózás, lövöldözés -- első látásra a Grand Theft Auto sorozat tagjaira emlékezet és itt is a sötét oldalon kell bizonyítanunk rátermettségünket, mégpedig egy drogterjesztő hálózat felvirágoztatásában. A játékosok nem csak árulják és készítik a kábítószereket, hanem ki is próbálhatják őket, no persze csak virtuálisan. Minden anyagnak más és más hatása lesz, beleértve az olyan negatív hatásokat is, mint alkalomadtán a túladagolásos halál. Kalandjaink során nem csak a drogokba, hanem a prostitúcióba is belekóstolhatunk és lányokat is futtathatunk.

[HWSW] A magyar Nagual Pictures által fejlesztett Dealer című játék menete -- autózás, lövöldözés -- első látásra a Grand Theft Auto sorozat tagjaira emlékezet és itt is a "sötét oldalon" kell bizonyítanunk rátermettségünket, mégpedig egy drogterjesztő hálózat felvirágoztatásában. A játékosok nem csak árulják és készítik a kábítószereket, hanem ki is próbálhatják őket, no persze csak virtuálisan. Minden anyagnak más és más hatása lesz, beleértve az olyan negatív hatásokat is, mint alkalomadtán a túladagolásos halál. Kalandjaink során nem csak a drogokba, hanem a prostitúcióba is belekóstolhatunk és lányokat is futtathatunk.

A Dealer motorja az a Gamebryo, amelyre a Morrowind, a Dark Age of Camelot és az Axis & Allies játékok is épülnek. A program Xbox és PS2 konzolokra, valamint PC-re készül el és várhatóan 2007-ben kerül az üzletek polcaira. Addig is be kell érnünk néhány képpel és sok-sok jól hangzó ígérettel a játék hivatalos weboldalán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.