Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Októberben 20 százalékkal nőtt a digitális fényképezőgépek piaca

Bodnár Ádám, 2004. december 06. 11:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A digitális fényképezőgépek piacát uraló japán gyártók októberben 6 millió készüléket értékesítettek, ez éves szinten 36 százalékos emelkedést jelent, a megelőző hónappal összehasonlítva pedig 20 százalékos növekedést mutat -- derül ki az RBC Capital Markets adataiból.

hirdetés
[HWSW] A digitális fényképezőgépek piacát uraló japán gyártók októberben 6 millió készüléket értékesítettek, ez éves szinten 36 százalékos emelkedést jelent, a megelőző hónappal összehasonlítva pedig 20 százalékos növekedést mutat -- derül ki az RBC Capital Markets adataiból.

Észak-Amerikában a digitális fényképezőgépek forgalma 38 százalékkal nőtt, Európában 20 százalékkal emelkedett, a végletekig telített japán piacon azonban 1 százalékos visszaesés volt tapasztalható. Ázsiában összességében 3 százalékkal bővült a digitális fényképezőgépek piaca, a világ többi részén pedig 15 százalékos volt az eladások bővülése.

Az RBC Capital Markets előrejelzése szerint az idén világszerte 75-80 millió digitális fényképezőgép talál majd gazdára, ez tavalyhoz képest 45-50 százalékos növekedés. Az év első tíz hónapjában az eladások 48,5 millió darabra rúgtak, ami 44 százalékkal több, mint a megelőző év azonos időszakában.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.