Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 3. 09:33

Jelentősen megemelte negyedéves előrejelzését az Intel

[HWSW] A noteszgépekben és szerverekben használt processzorok iránti kereslet növekedése miatt az Intel tegnap, szokásos negyedévközi elemzői tájékoztatóján bejelentette, hogy megemeli forgalmi előrejelzését. A vállalat korábban 8,6-9,2 milliárd dollár közötti bevételt várt, most már azonban 9,3-9,5 milliárd dolláros forgalmat prognosztizál. A hír nyomán a cég papírjainak értéke 7 százalékkal emelkedett.

Andy Bryant, az Intel pénzügyi igazgatója szerint nem kizárt, hogy a notebook- és szerverprocesszorok forgalma egyaránt rekordot dönt a negyedik negyedévben. Bryant felhívta a figyelmet arra, hogy az Intel a harmadik negyedévről a negyedikre rendszerint 8 százalékkal növeli forgalmát, most azonban 10 százalékot meghaladó emelkedés van kilátásban. A harmadik negyedévben az Intel 8,5 milliárd dollár bevételt ért el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.