Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 1. 17:17

A Samsung megelőzte a Motorolát a mobiltelefongyártók versenyében

[HWSW] Növelte piaci fölényét a Nokia, a Samsung pedig végre megelőzte a Motorolát a mobiltelefon-gyártók rangsorában -- adta hírül a Gartner piackutató vállalat. A harmadik negyedévben világszerte 167 millió mobiltelefont értékesítettek, ennek 30 százaléka Nokia gyártmány volt, a finn cégnek elsősorban a beépített kamerás készülékei voltak népszerűek.

Elemzők már régóta számítottak arra, hogy a feltörekvő Samsung megelőzi a Motorolát a második helyért folytatott versenyben, és ez most be is következett: a koreai cég piaci részesedése 13,8 százalékot tett ki, míg az amerikai gyártó kénytelen volt beérni 13,4 százalékkal. A negyedik helyet a Siemens (7,6%), az ötödiket az LG (6,7%), a hatodik helyet pedig a Sony Ericsson (6,4%) szerezte meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.