Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 1. 15:38

Egyre többen érik el az i-mode mobil internetes szolgáltatást

A brit mmO2 szolgáltató bejelentette, hogy Nagy-Britanniában, Németországban és Írországban összesen 22 millió ügyfele érheti el az i-mode mobil internetes szolgáltatást. A vállalat a lépéstől azt várja, hogy növekedjék az egy felhasználóra jutó bevétele, mivel az i-mode szolgáltatásainak túlnyomó többségéért fizetni kell.

Eddig világszerte mintegy 45 millióan használják az i-mode-ot, amelyet a japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató fejlesztett ki és vezetett be. A vállalat később több szolgáltatónak is licencelte az i-mode-ot, így Európában is növekedik a felhasználók létszáma. Az mmO2 brit és ír ügyfelei 2005-től, a német előfizetők pedig 2006-tól használhatják majd az i-mode-ot második vagy harmadik generációs mobiltelefonjukról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról