Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 1. 12:13

Vége a részeges telefonálgatásnak

[News.com] Egy ausztrál mobilszolgáltató, a Virgin Mobile felmérése szerint az emberek 95 százaléka szokott ittas állapotban, önkontrollját elveszítve telefonálgatni. A legtöbben a volt partnerüket hívják fel, de sokan a főnökük számát tárcsázzák, végül másnap, a kijózanodás közben vagy után jut eszükbe, hogy a buli hevében mit is mondtak.

A Virgin Mobile egy új szolgáltatás keretén belül lehetőséget nyújt ügyfeleinek, hogy a buli kezdete előtt bizonyos számokat letiltsanak a telefonjukon, így másnap reggel 6-ig azokat még véletlenül sem lehet felhívni. A Virgin Mobile 25 centet (~35 forintot) kér az előfizetőktől, ami figyelembe véve, hogy valaki akár az állását is köszönheti neki, méltányos összegnek tűnik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról