Szerző: Ady Krisztián

2004. november 26. 11:55

Újra PC-gyártásba kezdett a Philips Electronics

[News.com, Engadget] Közel tíz évnyi szüntetet követően újra saját márkanév alatt forgalmazott számítógépekkel jelentkezik a Philips Electronics. A vállalat Freeline PC-it az angol Dixons kezdte el árusítani hat európai országban, Nagy-Britanniában, Írországban, Spanyolországban, Olaszországban és a skandináv térségben.

A Philips az 1990-es évek elején lépett ki az iparágból a hatalmas veszteségek miatt. Az új, első generációs Freeline PC-sorozat két notebookból és négy asztali számítógépből áll, melyek mindegyike tartalmaz Windows XP Home operációs rendszert, 802.11g szabványnak megfelelő (54 Mbit/s-os) vezeték nélküli hálózati vezérlőt, DVD-írót és LCD-monitort.

A Freeline PC-k előre konfiguráltan támogatják a Philips vezeték nélküli kapcsolatra is képes szórakoztatóelektronikai eszközeit, a Streamium készülékeket. Ezeket a multimédiás kiegészítőket, melyek kapcsolatot teremtenek a PC és a televízió, Hi-Fi között eddig csak telekommunikációs szolgáltatókon, broadband elérést nyújtó vállalatokon keresztül értékesítette a Philips, azonban mostantól a Dixons polcain is meg lehet találni ezeket.

A Philips nem kívánt nagy hírverést csapni a visszatérésnek, mivel a Freeline PC-ket csak korlátozott darabszámban lehet megvásárolni.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 16. 21:40

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.