Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 24. 11:50:54

Jól fogynak a Fujitsu Siemens noteszgépek

[HWSW] A Fujitsu Siemens magyarországi részlege sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra a szeptemberben véget ért első pénzügyi félév eredményeit. A vállalat az időszak alatt több mint 14 ezer terméket értékesített, és 36 százalékkal 13,7 millió euróra növelte forgalmát.

Kiválóan teljesítettek a piacon a Fujitsu Siemens noteszgépek, amelyekből több mint kétszer annyi fogyott, mint egy évvel korábban. Az IDC piackutató cég adatai szerint a Fujitsu Siemens 18,5 százalékos részesedésével második a hazai notebook-piacon. A Fujitsu Siemens PC-k iránti kereslet 10 százalékkal, az Intel-alapú szerverek iránti kereslet pedig 29 százalékkal növekedett. Erősen nőtt az adattárolási berendezések és a perifériák forgalma is.

Az anyavállalat eközben 15 százalékkal 2,56 milliárd euróra növelte bevételét, és 80 százalékkal 20 millió euróra javította adózott nyereségét. A cég minden versenytársánál nagyobb növekedést könyvelhetett el annak ellenére, hogy az európai uniós piac összességében stagnált.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 16:53

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.