Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Hamarosan érkezik az első frissítés a Half-Life 2 akciójátékhoz

Ady Krisztián, 2004. november 23. 11:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
Erik Johnson, a Valve projektmenedzsere tegnap bejelentette, hogy hamarosan elérhető lesz az első frissítés az éppen egy hete megjelent Half-Life 2 akciójátékhoz. Az első patch az akadozó hangokra nyújt majd megoldást, erre a hibára számos játékos panaszkodott a Valve fórumán.

A Valve pénteken már elérhetővé tett egy Steam frissítést, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok a Steam segítségével ellenőrizzék Half-Life 2, Counter-Strike: Source és Half-Life: Source játékok állományainak sértetlenségét és hibás állományok esetén azonnal javítsák azokat. Ez az ellenőrzés és esetleges javítás megoldást hozhat a játék alatt tapasztalt egyes hibákra és hibaüzenetekre.

A Steam rendszer a Valve saját értékesítési és frissítési rendszere, melynek telepítésére és az online regisztrációra mindenképpen szükség van, ha játszani szeretnénk a Half-Life 2 akciójátékkal. A rendszer egyik hatalmas előnye éppen az automatikus frissítés: online kapcsolat esetén a Steam indításakor ellenőrzi, hogy jelent-e meg frissítés valamelyik Valve játékhoz, s ez esetben automatikusan letölti, és telepíti azt.

A Half-Life 2 akciójáték itthon 9990 Ft-os áron vásárolható meg minden nagyobb számítógépes játékokat forgalmazó üzletben és a nagy szórakoztatóelektronikai üzletláncokban. A DVD-s tokban, 5 CD-lemezen megvásárolható csupasz verzió mellett decembertől elérhető lesz a valóban DVD-s Collectors Edition is, mely a Half-Life 2 és a Counter-Strike: Source mellett a Half-Life: Source játékot is tartalmazza majd egy kézikönyv, egy Half-Life 2 póló és egy díszdoboz mellett. A gyűjtőknek szánt változat lényegesen drágábban, 19990 forintért lesz megvásárolható itthon.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!