Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 18. 12:46

Megjelent az Adobe Acrobat és az Adobe Reader 7-es változata

Az Adobe bemutatta az Adobe Acrobat 7.0 programot, amelynek képességei már messze túlszárnyalják a PDF-dokumentumok szerkesztését. A munkacsoportok az Acrobat 7.0 és az Adobe PDF felhasználásával már számos fontos üzleti tevékenységet végezhetnek, így például dokumentumokat állíthatnak elő több forrásból, intelligens űrlapokat készíthetnek, és biztonságosabban dolgozhatnak projektjeiken a tűzfal mindkét oldalán.

[HWSW] Az Adobe bemutatta az Adobe Acrobat 7.0 programot, amelynek képességei már messze túlszárnyalják a PDF-dokumentumok szerkesztését. A munkacsoportok az Acrobat 7.0 és az Adobe PDF felhasználásával már számos fontos üzleti tevékenységet végezhetnek, így például dokumentumokat állíthatnak elő több forrásból, intelligens űrlapokat készíthetnek, és biztonságosabban dolgozhatnak projektjeiken a tűzfal mindkét oldalán.

Az Adobe bejelentette az ingyenes Adobe Reader legújabb 7.0-s változatát is. A termék, amely továbbra is a különböző operációs rendszereken, hardver és mobil eszköz platformokon az Adobe PDF állományok megbízható megtekintési és nyomtatási lehetőségeire épít, most még több szolgáltatást kínál. Az Adobe Reader felhasználók részt vehetnek a dokumentumok véleményezésében, kezükbe kapják a Yahoo! Search keresési lehetőségeit, és kezelhetik a PDF-ekben elhelyezett 3D objektumokat. 1993-as bemutatása óta az Adobe Readerből több mint félmilliárd példányt terjesztett az Adobe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról