Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 16. 13:53:46

Vállalatirányítás mobiltelefonról

[HWSW] A Volán Elektronika vadonatúj és egyedülálló megoldásával a cégvezető a vállalatirányítási rendszerhez akár telefonján keresztül is hozzáférhet, ellenőrizheti a kimutatásokat, és letöltheti a legfrissebb adatokat. A LIBRA üzleti megoldás mobil kliensével így a sürgős döntések meghozatalához szinte bárhol és bármikor könnyedén kaphat információt.

A Volán Elektronika Rt. legfrissebb fejlesztése, a LIBRA6i átfogó kontrolling rendszere, az InfoCenter belső és külső információs igények kielégítésére, döntéstámogatásra, beszámolói kötelezettségek elvégzésére és ellenőrzésre szolgál. A felhasználók a mobil kliens segítségével immár a világon szinte bárhol és bármikor hozzáférhetnek a rendszer információihoz. Egy táblázat letöltése összesen 2000 és 4000 byte közötti adatforgalmat jelent, ami nem csak gyors elérést, de alacsony adatátviteli költségeket is jelent. A táblázatok és kimutatások letöltése mellett a döntéshozó az egyes konkrét cellaértékekhez címzett megjegyzéseket fűzhet, amit sms vagy e-mail formájában elküldhet beosztottjának.

"A LIBRA mobil kliens felhasználói a közép- és nagyvállalatok döntéshozói lesznek" -- mondta Papp Zoltán, a Volán Elektronika Rt. vezérigazgató-helyettese. "A megoldást egyrészt meglévő ügyfeleinknek, bővítésként kínáljuk, másrészt úgy gondoljuk, hogy a piacon is előnyt jelenthet ez az egyedülálló szolgáltatás. Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket a nagyvállalati piacon, akkor terveink szerint a jövőben a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé tesszük ezt a speciális megoldást."

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 02:07

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.