Szerző: Ady Krisztián

2000. március 11. 17:01

Új Viper II meghajtóprogram és BIOS-ok

Az SDN volt a legfürgébb, a Diamond FTP szerver én újabb BIOS file-okat és meghajtóprogramot tölthetnek le a Viper II tulajok. A BIOS file-ok már a helyi FTP -n is megtalálhatók, a meghajtóprogramot mihamarabb próbálom tükrözni. A BIOS-okból a boot-képernyő segítségével tudjuk kiválasztani melyik verzió kell a saját kártyánkhoz (az utolsó 4 számjegy), de nem kell félni, az író-program csak a jó verziót írja be.

HIRDETÉS

Az SDN volt a legfürgébb, a Diamond FTP szerverén újabb BIOS file-okat és meghajtóprogramot tölthetnek le a Viper II tulajok. A BIOS file-ok már a helyi FTP-n is megtalálhatók, a meghajtóprogramot mihamarabb próbálom tükrözni. A BIOS-okból a boot-képernyő segítségével tudjuk kiválasztani melyik verzió kell a saját kártyánkhoz (az utolsó 4 számjegy), de nem kell félni, az író-program csak a jó verziót írja be.
A BIOS-ok a TV-Out-on javítanak, valamint az AGP 4x-es módot VIA chipsetei számára. A meghajtóprogram több D3D specifikus javítást tartalmaz, verziószáma 9.10.30, Dx6-os, T&L-ről nincs információ.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.