Szerző: Ady Krisztián

2000. március 11. 17:01

Új Viper II meghajtóprogram és BIOS-ok

Az SDN volt a legfürgébb, a Diamond FTP szerver én újabb BIOS file-okat és meghajtóprogramot tölthetnek le a Viper II tulajok. A BIOS file-ok már a helyi FTP -n is megtalálhatók, a meghajtóprogramot mihamarabb próbálom tükrözni. A BIOS-okból a boot-képernyő segítségével tudjuk kiválasztani melyik verzió kell a saját kártyánkhoz (az utolsó 4 számjegy), de nem kell félni, az író-program csak a jó verziót írja be.

Az SDN volt a legfürgébb, a Diamond FTP szerverén újabb BIOS file-okat és meghajtóprogramot tölthetnek le a Viper II tulajok. A BIOS file-ok már a helyi FTP-n is megtalálhatók, a meghajtóprogramot mihamarabb próbálom tükrözni. A BIOS-okból a boot-képernyő segítségével tudjuk kiválasztani melyik verzió kell a saját kártyánkhoz (az utolsó 4 számjegy), de nem kell félni, az író-program csak a jó verziót írja be.
A BIOS-ok a TV-Out-on javítanak, valamint az AGP 4x-es módot VIA chipsetei számára. A meghajtóprogram több D3D specifikus javítást tartalmaz, verziószáma 9.10.30, Dx6-os, T&L-ről nincs információ.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról