Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

A PeopleSoft ismét fityiszt mutatott az Oracle-nek

Bodnár Ádám, 2004. november 11. 09:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[WSJ] A PeopleSoft igazgatótanácsa elutasította az Oracle 9,2 milliárd dolláros, részvényenként 24 dolláros vételi ajánlatát, az indoklás szerint a vállalat ennél lényegesen többet ér. Amennyiben november 19-ig a PeopleSoft részvényeseinek legalább a fele nem ajánlja fel megvételre az értékpapírjait, az Oracle kihátrál az ügyletből.

A PeopleSoft vezetői hajlandóak lennének tárgyalni a vállalat eladásáról, azonban csak ennél lényegesen magasabb áron -- közölte George Battle, a PeopleSoft igazgatótanácsának tagja. Larry Ellison, az Oracle elnök-vezérigazgatója azonban azt közölte, hogy cége ennél nem fog magasabb árat kínálni. "Jobb felhasználási lehetőségei is vannak a tőkénkek, például más felvásárlások vagy saját részvényeink visszavásárlása" -- mondta Ellison.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!