Szerző: Ady Krisztián

2004. november 8. 14:45

Európában is kapható lesz a Mitac legújabb okostelefonja

Az InfoSync információi szerint Európában elsőként Belgiumban, Hollandiában és Luxemburgban, később pedig várhatóan hazánkban is meg lehet majd vásárolni a tajvani Mitac legújabb, Mio 8870 okostelefonját. A Windows Mobile 2003 SE operációs rendszer okostelefonok számára készült változatát futtató telefon gyors processzorral és SDIO bővítőporttal rendelkezik.

A Mio 8870 telefont 200 MHz-es Intel PXA262 processzorral, 2,2 hüvelykes, 176 x 220 pixeles, 262 ezer szín megjelenítésére képes kijelzővel és 64 megabájt memóriával látták el. Az SDIO foglalat nem csak MMC/SD memóriakártyák, hanem külső kiegészítők, például SDIO WiFi-kártya fogadására is alkalmas.

Sajnos a készülék nem támogatja a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelt, és beépített kamerája is csupán VGA felbontású. A gyártó specifikációja szerint az 1050 mAh-ás akkumulátor 4 órás beszélgetési és 100 órás készenléti időt biztosít. A készülék ára egyelőre nem ismert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról