Szerző: Ady Krisztián

2004. november 8. 09:26

Multimédiára kihegyezett notebookot dob piacra a HP

[PCWorld] A Hewlett-Packard bemutatta legújabb, 17 hüvelykes kijelzővel szerelt notebookját, melyet kifejezetten a multimédiát előnyben részesítők számára készített el. A nagyméretű notebookon a Microsoft legújabb, Windows XP Media Center Edition 2005 operációs rendszere található meg.

Az inkább hordozható számítógépnek, mint noteszgépnek nevezhető készülék nem rendelkezik beépített TV-tunerrel, azonban bármikor csatlakoztatható hozzá bármilyen külső, USB-s vevőegység. A HP inkább saját, Dual TV Tuner/Digital Video Recorder külső tunerét ajánlja, mely FM-tunerrel is rendelkezik.

A különleges HP tuner két műsor vételére képes egyidejűleg: míg az egyiket nézzük, a másikat rögzítheti a HP új számítógépe. A HP új hordozható számítógépe december 15-étől lesz kapható egyénileg kialakított konfigurációkban, 1400 dolláros (280 ezer forintos) induló ártól.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról