:

Szerző: Vörös Péter

2004. október 26. 13:36

Sem portál, sem böngésző nem szerepel a Google tervei között

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját Google Desktop Search keresőtechnológiáját, amely egyszerre képes a weben és a felhasználó merevlemezén is keresni. A cég részvényárfolyama 15 százalékkal 172,43 dollárra emelkedett pénteken, ez több mint kétszerese az augusztusi tőzsdei bevezetéskori árfolyamnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 07:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.