Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Sem portál, sem böngésző nem szerepel a Google tervei között

Vörös Péter, 2004. október 26. 13:36
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját

Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója tegnap közölte, hogy a cég nem tervezi, hogy belép a webböngészők piacára és a portállá történő átalakulást sem fontolgatják. Külső megfigyelők a bevételek növelésének eszközeként szorgalmazzák a két ötletet. A Google immár saját böngésző nélkül is közvetlen vetélytársa a Microsoftnak, miután a cég e hónapban bejelentette saját Google Desktop Search keresőtechnológiáját, amely egyszerre képes a weben és a felhasználó merevlemezén is keresni. A cég részvényárfolyama 15 százalékkal 172,43 dollárra emelkedett pénteken, ez több mint kétszerese az augusztusi tőzsdei bevezetéskori árfolyamnak.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.