Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új kereskedelmi igazgató a Scalánál

Bodnár Ádám, 2004. október 26. 11:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy 2004. októberétől Kócs Olivér tölti be az újonnan létrehozott kereskedelmi igazgatói posztot.

A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy 2004. októberétől Kócs Olivér tölti be az újonnan létrehozott kereskedelmi igazgatói posztot. Az új kereskedelmi igazgató 2004. októberében kezdte meg tevékenységét a Scala ECE Hungary Kft.-nél. Felelősségi körébe tartozik a magyarországi leányvállalat éves bevételi tervének teljesítése, beleértve a konzultációból és karbantartásból származó bevételeket is. Irányítása alatt áll a Scala ECE Hungray Kft. értékesítési csapata: a teljes értékesítési ciklust felügyeli és irányítja, de emellett az ügyfélkapcsolatok alakításában közvetlenül is részt vesz. Kócs Olivér közgazdászként diplomázott a kaliforniai Berkeley egyetemen. A Scala előtt hat évig értékesítési menedzserként dolgozott az AT&T/Lucent Technologies/Avaya vállalatánál, ahol a legnagyobb szakmai kihívás és siker az Amerikai Hadsereg SFOR és KFOR alakulatai számára a kommunikációs rendszer kiépítése volt. Ezt követően a magyarországi AAM Tanácsadó vállalatnál dolgozott, ahol kiemelt feladatai közé tartozott a vállalat nemzetközi üzleti kapcsolatainak kiterjesztése.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.