Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Közel négyszeresére nőtt a Hynix nyeresége

Bodnár Ádám, 2004. október 25. 11:44
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A koreai Hynix Semiconductor ma bejelentette, hogy harmadik negyedéves nyeresége éves szinten közel négyszeresére emelkedett. A világ második legnagyobb DRAM-gyártója 55 százalékkal növekedő bevétel mellett 465,5 millió dollárnak megfelelő koreai won profitot ért el. A Hynix -- más DRAM-gyártókhoz hasonlóan -- a piaci kereslet látványos növekedésének, a szűkös gyártókapacitás miatti hiánynak és áremelkedésnek köszönheti remek eredményeit. Az előző negyedévvel összehasonlítva azonban a DRAM-árak már csökkenő tendeciát mutatnak, a 256 Mbites chipek ára 10 százalékkal esett vissza.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.