Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. október 25. 09:05

A Matáv megvásárolja a CosmoTelco részesedését a Stonebridge-ben

A Matáv ma megállapodott a CosmoTelco-val a Stonebridge-ben lévő részesedése megvásárlásáról. A Stonebridge a macedón távközlési

A Matáv ma megállapodott a CosmoTelco-val a Stonebridge-ben lévő részesedése megvásárlásáról. A Stonebridge a macedón távközlési vállalat, a MakTel 51 százalékos tulajdonosa.

A megállapodás szerint a Matáv megvásárolja a CosmoTelco-tól a Stonebridge 7,44 százalékát 31,4 millió euróért. A CosmoTelco ezen felül megkapja a MakTelnél a 2004-es évre kifizetésre kerülő osztalék arányos részét. A tranzakció lezárására várhatóan 2004 végéig sor kerül, ezt követően a Matáv a Stonebridge 100 százalékos tulajdonosává válik, és ezáltal közvetett tulajdoni hányada 51 százalékra nő a MakTelben.

A CosmoTelco vállalatcsoport több távközlési érdekeltséggel rendelkezik a régióban. CosmoLine nevű leányvállalatán keresztül az egyik legnagyobb alternatív telekommunikációs szolgáltató Görögországban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról