Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Kifejezetten az i915/i925 chipsetes rendszerekhez szánt tápegységgel jelentkezett a DTK

Bodnár Ádám, 2004. október 22. 13:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A DTK megbízható tápegységeit szinte mindenki ismeri. Az új, PTP-4007APSPR nevű modell kifejezetten az i915 és i925 chipkészletes alaplapokhoz készült, 24+4 tűs tápcsatlakozóval szerelték fel. A 400 wattos, aktív PFC-s tápegység emellett 6 nagy Molex, 2 floppy- és 2 SATA tápcsatlakozóval rendelkezik. Dicséretes, hogy a gyártó végre száműzte a tápegység hátuljától a monitor tápcsatlakozót, ami átadta a helyét a ki-be kapcsoló gombnak.

A DTK megbízható tápegységeit szinte mindenki ismeri. Az új, PTP-4007APSPR nevű modell kifejezetten az i915 és i925 chipkészletes alaplapokhoz készült, 24+4 tűs tápcsatlakozóval szerelték fel. A 400 wattos, aktív PFC-s tápegység emellett 6 "nagy" Molex, 2 floppy- és 2 SATA tápcsatlakozóval rendelkezik. Dicséretes, hogy a gyártó végre száműzte a tápegység hátuljától a monitor tápcsatlakozót, ami átadta a helyét a ki-be kapcsoló gombnak.

A tápegység hűtéséről egy darab 8 cm-es ventilátor gondoskodik, ami a terhelés függvényében folyamatosan változtatja a fordulatszámát. A "van benne anyag" minőségérzet most sem marad el, a táp közel közel 2,5 kilót nyom. A külön árusított táphoz tápkábel és két év garancia jár, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 12890 forint.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.