Szerző: castor

2004. október 21. 13:27

Megújult és kibővült az Electronic Arts magyarországi honlapja

A hét közepétől megújult formában érhetőek el az Electronic Arts hazai weboldalai. A cég ezidáig egyetlen, hungary.ea.com oldala mellett immár az Electronic Arts megfelelő márkanevei alá tartozó termékek külön-külön portálokon találhatók: az EA Games termékcsoport a www.eagames.hu , az EA Sports a www.easports.hu , míg az EA Sports Big a www.easportsbig.hu cím alatt érhető el.

A hét közepétől megújult formában érhetőek el az Electronic Arts hazai weboldalai. A cég ezidáig egyetlen, hungary.ea.com oldala mellett immár az Electronic Arts megfelelő márkanevei alá tartozó termékek külön-külön portálokon találhatók: az EA Games termékcsoport a www.eagames.hu, az EA Sports a www.easports.hu, míg az EA Sports Big a www.easportsbig.hu cím alatt érhető el.

Az új portálok kibővített funkcionalitással rendelkeznek: mindegyiken központi helyen szerepel a Galéria, mely külön, dedikált megjelenési formát biztosít a legújabb játékok képeinek, valamint videóinak. Újdonságként szerepel a játékképek platform szerinti szűkítésének lehetősége, illetve a streaming videó kezelése.

A hungary.ea.com szerepét egy új, általános weboldal váltja fel, mely a legújabb Electronic Arts játékok illetve hírek linkjeit tartalmazza, és egyfajta áttekintéséül szolgál a cég megjelenéseinek. A weboldal a www.electronicarts.hu cím alatt érhető el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról