Szerző: Bodnár Ádám

2004. október 20. 16:19:32

Milyen lesz a jövő PC-je a nappaliban?

A formatervezéssel foglalkozó One & Co szerint a Microsoft Windows Media Center Edition operációs rendszert futtató PC-k szolgáltatásaikat tekintve valóban illenek a nappaliba, a nagyképernyős tévékészülékhez, azonban a gépek külseje még mindig nem eléggé stílusos: a Media Center PC-k továbbra is hagyományos desktop vagy torony kivitelűek.

A formatervezéssel foglalkozó One & Co szerint a Microsoft Windows Media Center Edition operációs rendszert futtató PC-k szolgáltatásaikat tekintve valóban illenek a nappaliba, a nagyképernyős tévékészülékhez, azonban a gépek külseje még mindig nem eléggé stílusos: a Media Center PC-k továbbra is hagyományos "desktop" vagy "torony" kivitelűek.

A One & Co vélekedése szerint azon az úton, ahogy a számítógépek az irodákból és dolgozószobákból bekerültek a nappaliba, a formatervezők is elindulnak majd és a jelenleg elérhetőknél vonzóbb külsővel ruházzák fel a PC-ket. Ma a Media Center PC-k még mindig hagyományos "desktop" vagy "torony" kivitelűek. A vállalat a Microsoft részére kifejlesztet egy prorotípust, amely szerintük már a legkényesebb ízlésű felhasználók nappalijában is megállná a helyét.

a címlapról